TIEDOTE 1.3.2012                                                      VAPAA JULKAISTAVAKSI

Oulun Vihreä Kunnallisjärjestö – OVK ry:n vuosikokous valitsi hallituksen kunnallisvaalivuodelle

Oulun Vihreä Kunnallisjärjestö – OVK ry:n vuosikokous valitsi keskiviikkona 29.2. uuden hallituksen kunnallisvaalivuodelle 2012. Järjestön puheenjohtajana jatkaa Pasi Orava, varapuheenjohtajana Salla Kangas, rahastonhoitajana Petteri Paananen ja sihteerinä Otto Simola. Lisäksi vuosikokous valitsi OVK ry:n hallitukseen neljä jäsentä: Veikko Ervastin Oulusta, Esteri Ohenojan Kiimingistä sekä Terttu Kuuselan ja Tarja Tapaninahon Haukiputaalta.

Oulun Vihreä Kunnallisjärjestö – OVK ry:n tehtävänä on järjestää kunnallisvaalit uuden Oulun alueella. Järjestön tavoitteena on 100 aktiivisen ehdokkaan lista ja sen myötä 12 valtuutettua Oulun kaupunginvaltuustoon. OVK ry julkistaa ensimmäiset kunnallisvaaliehdokkaat kevään aikana.

Lisätietoja:
Pasi Orava
puheenjohtaja
Oulun Vihreä Kunnallisjärjestö – OVK ry
050 485 5226
pasi.orava@vihreat.fi