KANNANOTTO                                                                                      VAPAA JULKAISTAVAKSI 4.4.2012

 

HUVIPUISTO SIJOITETTAVA MUUALLE KUIN HIETASAAREEN

Hietasaari on kaikkien oululaisten ikioma viherkeidas ja virkitäytymispaikka. Lisäksi se kuuluu valtakunnallisesti merkittäviin kulttuuriympäristöihin. Nyt Hietasaaren ainutlaatuiset luonto- ja kulttuuriympäristöt uhkaavat hävitä rakennelmien, teiden ja pysäköintialueiden alle.

Oulun Vihreä Kunnallisjärjestö ei hyväksy Hietasaareen ehdotettua asemakaavan muutosta, joka muuttaisi Hietasaaren olemuksen kokonaan. Hietasaareen kaavailtu huvipuisto melua aiheuttavana toimintona pitää sijoittaa paikkaan, jossa on jo melua ja jossa pysäköintiongelmat voidaan hoitaa. Näin tehdään kaikkialla muualla niin Suomessa kuin yleensä maailmalla.

 

Lisätietoja:

Veikko Ervasti

Oulun Vihreä Kunnallisjärjestö – OVK ry:n hallituksen jäsen

puh. 045 651 4926

veikko.ervasti@ouka.fi