TIEDOTE 21.9.2012

 

OVK:n hallitus ei hyväksy kaupungin johdon palkan korotuksia

 

Oulun Vihreän Kunnallisjärjestön hallitus ei hyväksy ehdotettuja kaupunginjohtajan ja apulaiskaupunginjohtajien palkkojen korotuksia tilanteessa, jossa kaupungin talous on tosi tiukalla ja jossa siitä huolimatta haluttaisiin tukea Fennovoiman kallista ydinvoimahanketta.

Mielestämme kaupungin keskeisen virkamiesjohdon on syytä näyttää esimerkkiä koko muulle kaupungin organisaatiolle kieltäytymällä esitetyistä muhkeista korotuksista. Siitäkin huolimatta, että kaupunginjohtajien palkkaus on selvästi jäljessä vertailukaupungeista ja että tehtävien vaatimukset ja työmäärä lisääntyvät uuden Oulun myötä.

Kunnallisjärjestön hallitus edellyttää, että vihreät päätöksentekijät noudattavat tätä kantaa.

 

Otto Simola, OVK:n hallituksen sihteeri

050 538 1871