Oulun vihreä valtuustoryhmä järjestäytyi vuoden ensimmäisessä kokouksessaan 25. tammikuuta. Valtuustoryhmän puheenjohtajaksi valittiin Janne Hakkarainen ja varapuheenjohtajaksi Henna Määttä jäljellä olevalle valtuustokaudelle. Molemmat ovat toimineet tehtävissään huhtikuusta 2019.

“Kaupunkien merkitys ilmastonmuutoksen torjunnassa ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden edistämisessä on huomattava. On kunnia saada puheenjohtaa vihreää valtuustoryhmää, jonka jäsenillä on laajaa ja monipuolista kokemusta”, Janne Hakkarainen toteaa.

Janne Hakkarainen on lisäksi Sivakka-yhtymän hallituksen puheenjohtaja ja ammatiltaan viestintäasiantuntija Oulun yliopistossa. Henna Määttä on lisäksi hyvinvointilautakunnan jäsen, yksilöasiainjaoston varapuheenjohtaja sekä Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiön hallituksen jäsen ja ammatiltaan hän on projektipäällikkö Oulun yliopistossa.

Lisätiedot:

Janne Hakkarainen
0414660193, janne.hakkarainen@ouka.fi

Henna Määttä
0405915506, henna.maatta@ouka.fi