Oulun vihreät nuoret ry järjestää jälleen kesän aluksi politiikkapiknikin, jonne ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet poliittisesta suuntautumisesta riippumatta. Mitä laajempi kirjo näkemyksiä on edustettuna, sitä parepaa keskustelua saamme aikaan,

Politiikkapiknikin aiheena on tänä vuonna avoin vihreä talous, josta Ouluun saapuvat kertomaan ja keskustelemaan saman nimisen kirjan kirjoittajat Heikki Sairanen ja Jaakko Stenhäll. Piknikille kannattaa ottaa omia eväitä ja juomia mukaan, Ovn tarjoaa pientä naposteltavaa Kirkkotorilla ja puistossa.

Piknik järjestetään perjantaina 15. kesäkuuta klo 17 alkaen Kirkkotorin koulutuskeskuksessa (Asemakatu 5), josta alustuksen jälkeen sään salliessa siirrymme viereiseen Madetojan puistoon piknik-tunnelmissa keskustelemaan vapaamuotoisesti aiheesta. Facebook-event: https://www.facebook.com/events/361628983899289/