Valtuustoaloite 19.8.2013 (4:n valtuustoryhmän yhteisaloite)

Huvipuiston erilaiset sijoitusvaihtoehdot selvitettävä

Hietasaari on oululaisten ehkä tärkein virkistys- ja viheralue, jonne kaavaillaan nyt myös huvipuistoa. Mielestämme Oulu tarvitsee huvipuiston, mutta muualle kuin Hietasaareen, koska Hietasaari on liikenteellisesti kuin ympäristöllisesti huono sijoituspaikka. Asukkaat vastustavat huvipuistoa, kuten myös monet muut oululaiset.

Nyt Hietasaareen on tulossa uusia asuntoja. Tulevat asukkaat haluavat selkeän tiedon huvipuistoratkaisusta. Tämänkin takia on välittömästi selvitettävä muut mahdollisuudet huvipuiston sijoittamispaikat Oulun alueelta. Esitämme, että selvitystyö tehdään pikaisesti.

Ryhmiensä puheenjohtajat
Mikko Raudaskoski (vas.)
Vaili Jämsä-Uusitalo (ps.)
Veikko Ervasti (vihr.)
Marja-Leena Kemppainen (kd.)