Lähde mukaan Oulun Vihreän kunnallisjärjestön kuntavaalien 2021 työryhmiin. Lähes kaikki kuntavaalien työryhmät ovat aloittaneet toimintansa, ja haemme nyt lisää aktiiveja tekemään yhdessä seuraavaa vihreää vaalivoittoa. Ryhmät kokoontuvat toistaiseksi etäyhteyksin. Hakemuksesi työryhmään voit laittaa oheisen lomakkeen kautta 6.5. mennessä.

Työryhmiin voi hakea jokainen oululaisen vihreän yhdistyksen jäsen. Paikallisyhdistyksiämme ovat Oulun Vihreät – OVI ry, Oulun seudun Vihreät Naiset ry, Oulun vihreät nuoret ry ja Oulun vaalipiirin Tieteen ja teknologian vihreät ry. Jos et ole vielä jäsen, niin nyt on oivallinen mahdollisuus liittyä ja lähteä mukaan toimintaan. Mihin tahansa näistä yhdistyksistä voit liittyä täältä: https://www.vihreat.fi/liity

Työryhmien kuvaukset: 

Ehdokashankintaryhmä
Ryhmä koordinoi ja toteuttaa ehdokashankintaa.
Ryhmän vetäjä Sari Törmänen

Visioryhmä
Ryhmän vastuulla on laatia vaaliohjelma, jossa tulevat esille puolueen kampanjan kärkiteemat  yhdistettynä paikallisesti olennaisiin kysymyksiin.
Ryhmän vetäjä Janne Hakkarainen

Tapahtumaryhmä
Ryhmä suunnittelee ja toteuttaa yhdistyksen omia vaalitapahtumia sekä osallistumista muiden järjestämiin tapahtumiin. Ryhmään haetaan sekä vetäjää että vapaaehtoisia.
Ryhmän vetäjä NN

Viestintäryhmä
Ryhmän vastuulla on vaalikampanjan viestinnän suunnittelu ja osittain myös toteuttaminen.
Ryhmän vetäjä Pia Alatorvinen

Ehdokaskoulutusryhmä
Ryhmä koordinoi ehdokaskoulutuskokonaisuutta kartoittamalla koulutustarpeita, suunnittelemalla sisältöjä ja materiaaleja sekä järjestämällä koulutuksia käytännössä.
Ryhmän vetäjä Pertti Rautiainen

Kaikki ryhmät työskentelevät vuorovaikutuksessa OVK:n hallituksen kanssa.

Lisätietoja hausta ja työryhmistä puheenjohtaja Aino-Kaisa Manninen 040 5689426 / ainokmanninen@gmail.com