Oulun Vihreä Kunnallisjärjestö ja Oulun vaalipiirin Vihreät etsivät yhteistä

VAALIKOORDINAATTORIA

toteuttamaan vihreiden kuntavaalikampanjaa yhdessä toiminnanjohtajan ja vapaaehtoisten kanssa. Tehtävässä vastaat osaltasi kunnallisjärjestön ja piirin yhteisen vaalikampanjan viestinnästä ja markkinoinnista, vaalitapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisestä, vaalitoimitsijoiden ja ehdokkaiden rekrytoinnista Oulussa sekä järjestöjen tukemisesta erityisesti ehdokashankinnan ja kampanjoinnin osalta. Tehtävään sisältyy myös muita kuntavaalikampanjan toteuttamiseen ja yhdistysten hallintoon liittyviä tehtäviä. Odotamme kaikilta hakijoilta vihreän arvomaailman jakamista.

Edellytämme kuntavaalikoordinaattorilta: 

 • soveltuvaa kokemusta esimerkiksi yhdistys- tai vapaaehtoistoiminnan, projektinhallinnan, tapahtumatuotannon tai viestinnän parista
 • erinomaisia organisointi- ja vuorovaikutustaitoja
 • yhteistyökykyä ja intoa työskennellä vihreiden aktiivien ja ehdokkaiden kanssa
 • paineensietokykyä
 • erinomaisia viestintätaitoja

Katsomme eduksi: 

 • kokemuksen vihreissä järjestöissä ja/tai muun politiikan tuntemuksen
 • osaamisen sosiaalisen median viestinnässä ja verkkomainonnassa
 • taitto-ohjelmien hallinnan (Indesign, Photoshop, Canva)
 • nettisivuosaamisen (WordPress)
 • hyvän englannin kielen taidon
 • ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden

Tehtävä on määräaikainen 28.9.202014.5.2021 väliseksi ajaksi tai sopimuksen mukaan. Työaika on 35 tuntia viikossa ja palkkaus 2480 e/kk  + kokemuslisät Vihreiden palkkausjärjestelmän mukaisesti (vaihteluväli 0–372 e/kk).

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän, jonka sisältöön ja toteutukseen pääset myös itse vaikuttamaan. Koska työtä tehdään vapaaehtoisten kanssa, työhön kuuluu työtehtäviä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Muuten työajat ovat joustavat ja työtä voi tehdä myös etänä. Tehtävään saa perehdytystä ja tukea toiminnanjohtajalta, vihreiltä luottamushenkilöitä ja vihreiltä kollegoilta ympäri Suomen. Työ edellyttää osallistumista vihreiden tilaisuuksiin ja koulutuksiin Oulussa ja mahdollisesti muualla Oulun vaalipiirin alueella. Pääasiallinen työntekopaikka sijaitsee Oulussa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa otsikolla “vaalikoordinaattori” 9.9.2020 klo 15 mennessä osoitteeseen saara.ponkko@vihreat.fi. Haastattelut pyritään järjestämään 14.15.9. ilta-aikaan ja haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan erikseen. Haastatteluun kutsuttavilta saatetaan pyytää ennakkotehtävän suorittamista. 

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Saara Pönkkö, toiminnanjohtaja, saara.ponkko@vihreat.fi, +358 40 411 0445
Aino-Kaisa Manninen, Oulun Vihreän Kunnallisjärjestön puheenjohtaja, aino-kaisa.manninen@vihreat.fi, +358 40 5689426
Seppo Sorvari, Oulun vaalipiirin Vihreiden puheenjohtaja, seppo.sorvari74@gmail.com  +358 45 144 6406.