Oulun virtuaalisella vaalimökillä ääneen pääsevät oululaiset vihreät kuntavaaliehdokkaat ja keskusteluaiheet kumpuavat kuntavaaliohjelmastamme. Virtuaalivaalimökin tapahtumat järjestetään etänä ja ovat tarkoitettu kaikille, joita vihreiden toiminta kiinnostaa.

Keskustelusarja avataan ilmasto- ja ympäristöministeri Krista Mikkosen johdolla perjantaina 21.5. klo 17.00 aiheena ”Kaupunki ilmastokriisin torjujana”.

Keskustelemassa ovat ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen, kaupunginvaltuutettu ja yhdyskuntalautakunnan jäsen Esa Aalto, ympäristösuunnittelija ja biokaasuautoilun puolestapuhuja Mika Seppänen sekä tiedeviestijä ja kiertotalousosaaja Heini Tuorila. Esa, Mika ja Heini ovat myös vihreitä kuntavaaliehdokkaita Oulussa
Tapahtuma järjestetään Facebook-striiminä, tilaisuuden aikana yleisö voi osallistua keskusteluun kommentoimalla videota.
Tähän mennessä vahvistetut tapahtumat löydät täältä:  https://www.vihreatoulussa.fi/virtuaalivaalimokki/
Tervetuloa Vaalimökille!
Edit. Tapahtuman alkuaikaa päivitetty.