Tiedote
Vapaa julkaistavaksi 27.2.2016

Marjo Tapaninen Oulun Vihreän Kunnallisjärjestön puheenjohtajaksi

Oulun Vihreä Kunnallisjärjestö – OVK ry valitsi lauantaina vuosikokouksessaan uuden hallituksen. Puheenjohtajaksi valittiin Marjo Tapaninen ja varapuheenjohtajaksi Suvi Aitto-oja. Tapaninen on toiminut vihreissä yhdistyksissä 1990-luvulta alkaen ja Oulun vihreiden puheenjohtajana tämän vuoden alusta lähtien. ”Haluan edistää vihreiden arvojen etenemistä koko uuden Oulun alueella. Meillä on monipuolista ja vahvaa osaamista sekä luottamushenkilöissä että yhdistyksissä ja se on erinomainen pohja ponnistaa tulevaan”, sanoo Tapaninen.

Aitto-oja on toiminut Oulun vaalipiirin vihreiden ja Oulun vihreän kunnallisjärjestön toiminnanjohtajan sijaisena vuosina 2014-2015. ”Suurin haaste tämän vuoden osalta tulee olemaan kuntavaaleihin valmistautuminen ja hyvän ehdokaslistan kokoaminen. Tämä työ on jo alkanut, mutta lähikuukausina tahti tulee kiihtymään”, toteaa Aitto-oja.

Oulun vihreä kunnallisjärjestö asettaa vihreät ehdokkaat ja järjestää kuntavaalit Oulussa.

Lisätietoja:

Marjo Tapaninen
tapaninen.marjo@gmail.com
p. +358 400 214 473

Suvi Aitto-oja
suvi.aitto-oja@hotmail.com
p. +358 40 722 3471