Vihreä hetki -tapahtuma maanantaina 18.4. klo 18

Kaikille kaupunkilaisille avoin tapahtumasarja ”Vihreä hetki” starttasi helmikuussa – nyt on seuraavan Vihreän hetken aika, kun vihreiden varapuheenjohtaja ja kansanedustaja Touko Aalto saapuu Ouluun.

Tervetuloa nauttimaan Vihreästä hetkestä yhdessä Touko Aallon kanssa Kahvila Konst o. deliin Kulttuuritalo Valveelle, Hallituskatu 7, Oulu klo 18-19.30. Kahvi ja teetarjoilu.

Vihreä hetki on Oulun Vihreiden tapahtumasarja. Tapahtumissa käsitellään ajankohtaisia paikallisia ja valtakunnallisia asioita. Tapahtumia järjestämässä ovat Oulun Vihreät, Oulun Vihreät Nuoret, Oulun Seudun Vihreät Naiset ja Haukiputaan Vihreät.

Carpe diem – tartu vihreään hetkeen!

Lisätietoja: Oulun Vihreät, puheenjohtaja Marjo Tapaninen, 0400-214473, tapaninen.marjo@gmail.com