Oulun Vihreä Kunnallisjärjestö – OVK ry:n kannanotto
Vapaa julkaistavaksi 15.12.2016

Vihreät vastustivat yhtenä ryhmänä Hietasaaren kaavamuutoksia

Vihreät vastustivat ainoana poliittisena ryhmänä kokonaisuudessaan maanantaina valtuustossa hyväksyttyjä Hietasaaren kaavamuutoksia. Oulun Vihreä Kunnallisjärjestö – OVK ry toteaa, että valtuustossa maanantaina hyväksytyt kaavat vaarantavat Hietasaaren ainutlaatuisen kulttuuri- ja luontoympäristön. ”Valtuuston päätös harmittaa. Nyt palstaviljelmien tilalle halutaan asfaltilla päällystettyjä parkkikenttiä”, sanoo puheenjohtaja Marjo Tapaninen. Kunnallisjärjestö pitää valitettavana sitä, että valtuutetut eivät kuunnelleet päätöksenteossa Hietasaaren kaavamuutoksia vastustavia kuntalaisia: Hietasaaren huvipuistosuunnitelmia vastustavan adressin allekirjoitti 2446 henkilöä. Vihreä kunnallisjärjestö toteaa, että jos yhteistä poliittista tahtoa olisi löytynyt, huvipuistolle olisi löytynyt Oulusta toinen, toimivampi paikka Hietasaaren sijaan.

Lisätietoja:
Marjo Tapaninen
Puheenjohtaja
Oulun Vihreä Kunnallisjärjestö – OVK ry
marjo.tapaninen(at)vihreat.fi
P. 0400 214 473