Cafe Pihassa poristaan lihattomasta lokakuusta   

Perjantaina 19. lokakuuta kello 17 alkaen keskustellaan Cafe Pihassa Oulussa lihattomasta lokakuusta. Yksi tavallisen ihmisen tehokkaimmista tavoista vaikuttaa ilmastonmuutosta vastaan on oman ruokavalion muuttaminen ympäristön kannalta kestävämmäksi.

Tilaisuudessa Marjo Tapaninen kertoo, miksi päätyi vegaaniksi ja miten vegaaniruokavalio toimii arjessa. Tule keskustelemaan ja jakamaan omat kokemuksesi kasvisruokavalion painottamisesta.

Vihreät porinat on Oulun vihreiden uusi noin kuukausittain järjestettävä ajankohtaisten aiheiden epämuodollinen keskusteluformaatti. Tilaisuudessa paikallinen kiinnostava henkilö kertoo asioista omasta näkökulmastaan ja keskusteluttaa läsnäolijoita. Ensimmäisen tilaisuuden näkökulmien avaaja Marjo Tapaninen toimii myös Oulun vihreiden puheenjohtajana.