Oulun vihreä valtuustoryhmä valitsi tänään 16.6.2021 järjestäytymiskokouksessaan uuden puheenjohtajiston. Valtuustoryhmän puheenjohtajaksi valittiin Henna Määttä 36-vuotias projektipäällikkö. Valtuustoryhmän varapuheenjohtajaksi valittiin Susa Vikeväkorva 28-vuotias varhaiskasvatuksen opettaja. Molemmat aloittavat 1.8.2021 toisen valtuustokautensa.

“Olen valtavan iloinen saamastani luottamuksesta! Valtuustoryhmästämme löytyy todella  paljon näkemystä ja vahvaa osaamista eri aloilta. Tällä porukalla on hienoa lähteä rakentamaan elinvoimaista, koulutukseen, kulttuuriin ja hyvinvointiin panostavaa sekä kestävästi kasvavaa kaikkien Oulua.”, Määttä iloitsee.

Vikeväkorva on onnellinen siitä, että vihreissä jaetaan vastuuta myös nuorille poliitikoille, “Olen erittäin innoissani ja motivoitunut tukemaan koko valtuustoryhmän työskentelyä yhdenvertaisemman ja vihreämmän Oulun eteen.”

Lisätiedot

Henna Määttä
Oulun vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja
040 591 5506
henna.maatta@ouka.fi

Huom. Artikkelin kuvituskuva Hennasta ja Susasta arkistojen kätköstä.